• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Rekruttlaget / Juniorlaget

KO

Erfarent medlem
#1
Ungguttene fortjener vel en egen tråd.

Juniorlaget deltar nå i Sparebank 1 Nord Norge Cup i Finnmarkshallen.
Lagene som er med;

Finnmark Fotballkrets
Troms Fotballkrets
Hålogaland Fotballkrets
Nordland Fotballkrets
Alta IF
Tromsdalen UIL
Tromsø IL
Bodø/Glimt

I kvartfinalen i dag vant de 3-0 over kretslaget til Troms, og skal i morgen møte Hålogaland i semifinalen som slo Bodø Glimt i sin kvartfinale.

Målscorere; Kristian Abrahamsen, Daniel Thomassen og Arle Ivar Ring.
 

KO

Erfarent medlem
#5
Tap mot et meget godt Hålogaland i semifinalen. 3-3 etter ordinær tid og 4-5 på straffeavgjørelse. Målscorere Christian Reginiussen (2) og Lasse Sønvisen.

Bronsefinale i morgen kl.12 mot enten Tromsø IL eller Tromsdalen.
 

KO

Erfarent medlem
#8
Ikke 100% bekreftet ennå, men rekruttlaget vant visstnok 3-2 borte over Kauto. 2-0 til Kautokeino til pause, Daniel Reginiussen scora Altas to første mål før det var gått 4 minutter av 2.omgang. Seiersmålet kom i det 87.minutt.
 

Gunners

Pondusmedlem
#9
Seier mot Kauto

Rekruttlaget har startet sesongen godt med 6-0 mot dalen og 3-2 seier over Kauto i dag. Daniel Reginiussen scort 2 og Øyvind V. Olsen satte inn seiersmålet 4 min før slutt. Kauto ledet 2-0 til pausen. Sterkt resultat!
 

Gunners

Pondusmedlem
#11
Nei og det skal de heller ikke. Fra A laget var Håvard, Christian, Ulvestad og Jon Steinar med. Mulig at Said også ble med pga at Kjetil var små skadet. Håvard og Christian er jo juniorer enda.

Det blir nok 3-4 spillere som ikke er junior med på de fleste kampene, håper jeg!
 

KO

Erfarent medlem
#12
Hørte nå at Alta fikk en spiller utvist (to gule) 15 minutter før slutt og at Kauto misset et straffespark. Alta hadde de fleste og største sjansene.
 
L

LA

Gjest
#13
Meget sterk seier av ungguttene! Neste utfordring blir Sørøy/Glimt i Fnnmarkshallen på mandag. Kampen blir en "forkamp" til cup-kampen og strarter kl. 14.00. Møt opp og støtt ungdommen!
 

KO

Erfarent medlem
#14
Dårlig periode for ungguttene på rekruttlaget nå. Tap mot Sørøy Glimt, Nordlys og BUL i går i tillegg til cuptapet mot TIL sørger for fire tap på rad. Guttene vil helt sikkert heve seg til neste kamp som er mot Bjørnevatn den 7.juni.
 

KO

Erfarent medlem
#15
4-1 over Båtsfjord i dag. Lasse Sønvisen scoret alle Altas mål i 2.omgang. Fra a-laget spilte Ulvestad og Mats Jørgen Masvik. Mange ute med skade og sykdom, et par-tre guttespillere fikk sjansen i dag og gjorde tingene bra.

Da er det ferie for rekruttene, to poeng bak tredjeplassen med en kamp i bakhånd.
 

KO

Erfarent medlem
#16
5-2 over Porsanger i dag. Per Arne Østgård og Jan Tommy W. Haugli med fra a-laget i tillegg til juniorene. Målscorere; Mads J. Masvik, Christian Reginiussen, Krister Nora, Jan Tommy og Daniel Reginiussen.

Pekka ble forresten skadet og måtte ut før pause.
 

KO

Erfarent medlem
#20
Daniel er søskenbarnet til Tore, Mads og Christian.

Rekruttlaget tapte forresten 0-3 mot Kirkenes i dag.
 

KO

Erfarent medlem
#23
9-1 over Kautokeino i dag. Lasse Sønvisen, med 3 mål i dag, troner nå på toppen av toppscorer-lista i 3. divisjon sammen med Thomas Pettersen Hammari på BUL.:klapp:

Kautokeino fikk forøvrig neppe noen nye venner i Alta med sin framferd i dag. Å slå ned motspillere, tråkke på liggende motspillere, sparking etter motstanderens keeper osv. bidrar ikke til at supporterskaren øker i særlig grad.TN)
 

Gunners

Pondusmedlem
#25
Skryt til Steinberget!!!

Flere av Steinbergets medlemmer har vært å se på rekruttslagets kamper i det siste. Mot kauto hørtes det til og med sang. Topp! Vet at guttan setter pris på dette.HM)
 
Topp