• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Resultattipping: Brumunddal - Alta IF

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#1
Sesongens siste kamp og opprykksdrømmen lever fortsatt, selv om den er ganske tynnslitt. Brumunddal på den andre siden rykker ned dersom de ikke vinner - så det her blir en kamp på linje med kampen mot Hammerfest på Breidablikk.
 
#5
Brumunddal-Alta 3-0 kort og godt for Brumunddal må ha poeng for ikke rykke ned til 3 divisjon i tilfelle Hammerfest taper for Nybergsund for da rykker Hammerfest ned i stedet for Brumunddal.Tror Raufoss rykker opp til adeccoligan i år.Uansett hvordan det går til helgen ønsker jeg dere lykke til neste sesong etter rekord jevn pulje i år med trion Alta,Nybergsund og Raufoss som Raufoss leder før siste serie runde,Eidsvold Turn prøvde og henge med i toppen en stund i høst men har falt av i de siste kampene.Hadde Lsk 2 stilt med junior laget sitt mot Raufoss sist helg ,hadde Raufoss vært klar for adeccoliga i dag for Lsk 2 sender kun junior spillere når de skal nord for Dombås
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#6
Det var vel heller fordi at det var nest siste serierunde. LSK 2 hadde 10 A-lag spillere borte mot Skarp. LSK 2 sendte også et juniorlag på bortebane mot dere så det har ikke hatt noe med geografi å gjøre. Når det er sagt, så synes æ at andrelagene i tippeligaen kunne spilt i egen serie. Andrelag har ingenting å gjøre på et såpass høyt nivå som andre divisjon. Synes også det er kjedelig når kamper må spilles på mandag/tirsdag. Alt er bedre når alle kampene går i helga.

Og Harstad tar poeng fra Raufoss fordi det er slik Harstad er. :)

Er ikke så sikker på at de tar alle tre dog så det kan være redningen for Raufoss. Sjansene for opprykk anser æ å være omtrent:

Raufoss 53% (30% prosent for egen maskin)
Nybergsund 29%
Alta 18%
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#19
Snork flyttet et tips ut av tråden også blandt alle off topic postene. bio tippet 7-2 til Alta.

Alta gjør sin del av jobben for både Hammerfest (i allefall Brumunddal delen) og seg sjøl og vinner siste kamp 3-0. Tror det skal holde til minst andreplass på tabellen, enten etter Nybergsund eller Raufoss. Tror i allefall at et av lagene ripper, håper på begge to (og at Raufoss ripper nok).
 
Topp