• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Seier mot TUIL

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#1
Oppreisning mot TUIL

Alta vant dagens treningskamp mot Tromsdalen i Finnmarkshallen 3-1 (1-0). En fin oppreisning for laget etter to tap på Eidsvoll. Jan Tommy Haugli sto for to av målene, det første en retur etter et godt skudd fra Magnus Andersen. Thomas Andersen sørget for det siste målet.

Igjen satt spillet mye bedre i første omgang, enn i andre omgang. Dette gjaldt forsåvidt begge lag. Tromsdalen fikk en spiller utvist like før pause, men kom på banen med elleve mann i andre omgang også. De spilte faktisk ikke et sekund med ti mann, siden lagene tok pause etter utvisningen.

Alta ropte forgjeves på offside ved Tromsdalens mål, men det ble vanskelig for dommeren å gjøre rett, da kampen ble spilt uten assistentdommere. Nogva ble tvunget til en kjemperedning i første omgang av noe som så ut som en klar offside. Men også Tromsdalens keeper ryddet på samme måte opp, da Alta hadde en sjanse som nok var offside.

1-0 Jan Tommy Haugli (7)
2-0 Thomas Andersen (50)
2-1 Mohammed Ahamed (53)
3-1 Jan Tommy Haugli (68)

Alta (4-3-3): Nogva (Nordnes 46); Olsen, Pettersen, Pedersen, Reginiussen M; Haugli (Veseth Olsen 83), Ingilæ (Halvorsen 67), Andersen M; Brekke, Andersen T (Hætta 87), Reginiussen C (Ring 67)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#2
http://fotball.itromso.no/forstediv/article76802.ece

Tromsdalen: - Vi har trøbbel

TROMSØ: TUIL tapte 3-1 for Alta tirsdag. Nå innrømmer trener Rune Marthinussen at de sliter med å få en slagkraftig stall før seriestart

Av: Andreas Steinsvik

For med bare 19 mann i stallen skorter det både i forsvar og på kantene. I går hastet trener Marthinussen hjem fra Alta for å jobbe videre med nye spillere som han har hatt på blokka.Men etter et møte sent i går kveld var ingen nye spillere på plass.

– Vi jobber med å få inn noen spillere – og ser at det ikke er enkelt. Men vi har en stund på oss til vinduet stenger 31. mars, sier Rune Marthinussen.

Økonomi er hovedårsaken.

– Det tyter ikke penger ut av oss, og det er dyrt å skaffe spillere, sier Marthinussen, som ikke klager på mindre penger enn tidligere år.

– Vi har vel egentlig mer enn noen gang tidligere.

Lørdag reiser TUIL til La Manga på treningsopphold. Treneren hadde håpet på å få med seg nye spillere dit.

– Som det ser ut nå blir det ikke noe av den planen, sier Marthinussen.

– Hva slags forsterkninger trenger dere?

– Vi trenger folk i forsvarsrekken. Men vi ser jo at det heller ikke kryr av kantspillere.Troppen er per i dag på 19 mann.

– Vi bør helst ha 22 spillere, sier Marthinussen.

Han håper en av juniorene som blir med til La Manga tar steget opp. Både Fredrik Allertsen (16) og Thomas Norvang (2. års junior) skal være med.– Det kan hende en av dem kan bli tatt ut i A-stallen. Vi får se på utviklingen deres fremover, sier treneren.På La Manga skal TUIL spille treningskamper mot Skeid og Notodden.

Og forhåpentligvis går det bedre enn i 3-1-tapet for Alta i går. Scoringen av Mohammed Ahamed ble Dalingans eneste på en dag hvor Jørgen Møller

Martinsen ble utvist allerede før pause.

– Det er ikke noe gunstig å tape for Alta, som spiller i andredivisjon. Men samtidig vet vi at de er sterke i Finnmarkshallen på denne tiden, sier Marthinussen.

Han synes første omgang, før utvisningen, var jevn.

– Jeg synes gutta jobber godt og står bra på. Vi hadde noen storemuligheter på overganger, men klarte ikke helt å styre spillet, sier Marthinussen.​

Det står på TUIL sine sider at de spilte en omgang med en mann mindre da Martinsen ble utvist før pause men det stemmer ikke. Riktignok ble spilleren utvist, men TUIL fikk sette inn ny mann umiddelbart, så mere et tvangsutbytte en utvisning i så måte.
 
Topp