• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Sentral-linja forsvinner..!

G

Guest

Gjest
#1
Litt kjipt av vi nå muligens mister sentral-linja vår; Cato i mål,
Tollefsen i midtforsvaret (dersom ryktene stemmer om at han skal til
TUIL), og Torkild på sentral midtbane. I tillegg er 2002-sesongens mål-
maskin, Sven Hugo Vian, ute med sykdom.. håper ikke dette svekker oss
alt for mye.
 
#2
Tore

Om Tollefsen velge å forlate oss er det ingen krise av den grunn. Vi har jo Tore Reginiussen som står klar til å ta over. Anders Eivind Eira kan erstatte Torkild vist han velger å spille for oss neste sesong. Andreas Granerud kan også ta den jobben vist klubbene klare å bli enige om en overgang. På topp trur æ Sammy kan bli den STORE måltyven neste år.
 
G

Guest

Gjest
#3
Glem heller ikke at Supermann og Jønna neste ikke spilte en eneste kamp i årets sesong. Så på en måte blir de jo i praksis nye spillerer i AIF sesongen 2004!!!!
 
#4
san nok. Va å så internkamp på søndag. Å jønna va i kanon-form. Håpe bare han kan holde sæ skadefri.
 
G

Guest

Gjest
#5
Ja så for vi kanskje andre nye spillere også, pluss av ungguttan har blitt et år eldre med masse erfaring fra 1.divisjon!
 
G

Guest

Gjest
#7
..

Kommer til å få tøff motstand fra bl.a. Mo. De har nettopp kjøpt en av de vasseste angrepsspillerne i divisjonen. Eliassen fra Hammerfest, sammen med Mo, blir en virkelig trussel.
 
G

Guest

Gjest
#8
Nei Mo bruker bestandig å rote seg bort. De eneste lagene som kan true Alta er Strindeheim og Levanger, men jeg tror de to lagene blir en seks sju poeng bak Alta på tabellen. Mo rundt midten av tabellen.
 
Topp