• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Spillerbørs fra Strindheim-kampen

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#1
Cato Nilsen 4
En rolig dag på jobben for keeperkjempen. Tok seg greit av det som kom. Sjef i feltet og spiller med trygghet og autoritet.

Martin Norbye 5
Full kontroll defensivt. Flink til å ta initiativ offensivt med flere gode løp ned langs høyresiden. Flere gode innlegg.

Martin Overvik 5
Plasseringssterk og kontant i duellspillet. Kapteinen opptrer med en trygghet og selvtillit som smitter over på resten av forsvarsfireren. Hadde sammen med makker Erlend Olsen full kontroll på Strindheims fyrtårn Vegard Olsen.

Erlend Olsen 4
Kom inn for en skadet Tore Reginiussen og viste at det blir kamp om stopperplassen utover høsten. Gikk foran i duellene og samarbeidet godt med Overvik. Ikke satt på store prøver.

Roy Arild Rasmussen 4
God kontroll defensivt. Slapp aldri forbi motspiller Einar Johnsen og flink til å lede han innover på banen. Ikke fullt så mye med offensivt som back-kollega Norbye.

Faya 5
Drev opp tempoet i kampen. Flink til å sette fart med ball og viste både teknikk og overblikk. Hissig på avslutninger.

Andreas Granerud 5
Stabiliserte midtbanen med godt duellspill og samvittighetsfull defensiv jobbing. Vant ofte ballen i viktige situasjoner. Utover i kampen ruvet han også i lufta.

Stian Ingilæ 6
Kampens suverene ener. Tok Strindheims beste spiller Petter Hermstad fullstendig ut av kampen. Gjorde knapt en eneste feil med ball og løste opp i trange situasjoner. Matchvinner med to scoringer – den siste en perle som vil bli husket lenge på Myra.

Kenneth T. Tønne 4
Vant dueller i lufta og jobbet godt. Viste innimellom prov på fin teknikk. Svært nær scoring med en heading som ble reddet på streken av en Strindheim-spiller. Erstattet med Tor Mattis Kåven 22 minutter før slutt.

Thomas Andersen 5
Viktig oppspillspunkt på topp. Flink til å holde ballen oppe. Enormt god jobb som førsteforsvarer. Var som en hissig klegg og lot aldri midtstopperne få fred. Fortjent pause da han lot Magnus Andersen ta over sju minutter før slutt.

Jørn Hansen 4
Flink til å ta initiativ. Alltid spillbar og hissig på gjennombrudd. God defensiv jobbing i likhet med de andre i angrepsrekka. Ikke alltid like heldig med ball.

Innbytter Alta:
Tor-Mattis Kåven 22 minutter for Torvik Tønne
Magnus Andersen 7 minutter for Andersen.

Vurdert av Sigurd T. Skjefstad.
 

Heinz

Velkjent medlem
#2
Synes Tomas Andersen også fortjener en 6er for denne kampen. Bor i Trondhjemsområde nå så jeg var å så kampen, og Andersen imponerte meg virkelig. Om vi kan si at Ingæle var den beste, så var Andersen den viktigste spilleren i kampen.
 
Topp