• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Spillertråd: Aldin Softic

Mini

Erfarent medlem
#1
Kan være en mulighet for at Martin Nordby fortsetter på høyre back dær han avsluttet borte mot Start.
Da vil d jo åpne seg for Aldin Softic...har ikke peiling på hans kvaliteter,men trur han kommer fra Serbia eller no sånt..noen som har sett han eller vet noe ....
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#2
Det er vel nesten en blodsfornærmelse å kalle en bosnier for serber etter alle urolighetene i området. Uansett, det bor sikkert en fotballspiller i han, han var vel helt grei i den omgangen han fikk for Alta 2 mot Tverrelvdalen. TIL-trener Vidar Johnsen uttalte etter kampen at det laget dem møtte i første omgang vil være det beste laget dem kommer til å møte den her sesongen. Ut i pausen gikk: Aldin Softic, Håvard Nome, Daniel Reginiussen, Lasse Sønvisen og keeper Kjetil Thomassen. Og ingen av dem har spilt et minutt med A-lagsfotball, så det lover jo bra. :)

Tror ikke han starter mot Haugesund, men han er nok i troppen, og kanskje får vi sett han der? Han har vel slitt litt i starten, kanskje mye pga språkproblemer, så han bruker kanskje litt tid på å sette seg inn i systemer og sånt.

Kom til å tenke på at en av de som gikk av faktisk har spilt A-lagsfotball, men det er en stund siden. Lasse Sønvisen fikk 7 minutter borte mot Brummunddal i siste kamp borte i 2006 sesongen.

Du sier at Martin Norbye kanskje spiller høyreback mot FKH, trur muligens han gjør det - men at det gir plass til Diomande og ikke Aldin i denne omgang.
 
L

Lipbalm

Gjest
#3
e nåkk greit å bruke martin norbye på back i den hær kampen. siden første og andre valge på midtstopperposisjon e ute me røde kort. så blir det litt sikrere!?!?
 

Mini

Erfarent medlem
#4
Skjønte ikke helt den dær nei...tviler på at d blir sikrere på stopperplass om Martin Nordby(MN) spiller back..at MN tilfører mer fart i forsvarsfirer`n ja ..
 
Topp