• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Spillertråd: Emmanuel David

Mini

Erfarent medlem
#1
De som husker vinterens treningskamp hjemme mot Tromsø,så nok Emanuel David (ED) på sitt beste med en utrolig teknikk og fart dær han valset rundt med tippeligaspillere.. e nok noe av d beste æ har sett fra han.
Hvar har så skjedd etter d...vet ikke om EM har trudd han e i himmelen etter den kampen for han har ikke vært i nærheten av de samme prestasjonene etter det av d vi har sett av ham..kansje han må komme ned på jorda igjen i dobbel forstand..:D
 

Lars

Velkjent medlem
#2
Isak Ole Hætta vet ka han gjør. Han benke David for at han skal innse at han ikke e sikra en plass i startellveren. Etter det æ har hørt av en Alta-spiller som e vikar i klassen våres, e at han e sinnsykt sløv på treningan, og prestere nesten bare i kamp. Innser David at han må jobbe for å få spille, tror jeg vi vil få se masse dribleserier på venstrekanten i år.

Måtte Emmanuel David komme tilbake i slag, for han kan drible enhver Adeccoliga-back så mye at han går hjem...ja GÅR hjem.
 
L

Lipbalm

Gjest
#4
Emmanuel e go ja:) men ikke milevis bedre enn samtlige altaspillera! han kan finte, skyte og han har et enormt rykk! å d e han bæst på. men mange ting han ikke har..
 

Mini

Erfarent medlem
#6
E vel i Alta IF som i andre klubber at ED også må prestere på trening og "gripe" sjansen når han får muligheten i kamp...
Hans defensive fibre e nok ikke hans sterkeste våpen,men hvis han i sin offensive kraft spiller ut sitt potensialet e d vanskelig å holde han utafor en startoppstilling..HM)
 

Johan

Erfarent medlem
#7
Hadde vært morro å sett David som midtspiss i et par kamper, da får han virkelig benyttet seg av rykket, teknikken og fintene, er sikker på at han ville kommet til langt flere avslutninger enn det han har gjort hittil.
Hadde også gjerne sett at Alta spiller ennå mere på det de kan, altså langs bakken.
Det som har vært resepten så langt er å spille seg fri på kantene for så å legge inn, å det som har vist seg så langt er at de robuste forsvarerne i 1. div ofte rensker lett unna de mange innleggene. Nå har vi for en gangs skyld en spiller (ED) som har fart og teknikk som overgår tidligere Alta-spisser, hvorfor ikke la han få spille der han trolig vil få utfoldet seg best, nemlig rettvendt mot mål? med sin hurtighet og teknikk er jeg bombesikker på at han kommer til MANGE sjanser/avslutninger.
 
H

Hallaisen

Gjest
#8
veldig enig med johan. ED har ikke bare rykk og teknikk, men en fantastisk "body balance" også. Som midtspiss vil han heller ikke behøve å jobbe så mye hjemover. Har vi egentlig et bedre alternativ?
 

Mini

Erfarent medlem
#9
Helt enig..en ED i form vil også uten tvil fungere som spiss i 4-3-3..
han e nok mer en spisstype enn kantspiller ut fra mine vurderinger..spessiellt hans gode nærteknikk også styrke og finter gjør han til en klasse spiss, men for at alle posisjonene skal være "best" mulig besatt ut i fra d spillermaterialet man har så velges nok ED som ving pga mangel på en hurtig spiller på venstrekant i 4-3-3...
 

Crocuta

Erfarent medlem
#12
Artig å se David tilbake i troppen! Håper at han snarlig er klar for et innhopp eller fast plass. Trenger de offensive kvalitetene hans!!
 

Crocuta

Erfarent medlem
#14
Var i allefall med på oppvarming å satt på benken under kampen mot Start! Han smilte og så ut til å være i godt humør også. Så ikke umulig at vi får se han i kampen mot Haugesund kanskje........
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#16
David var i troppen ja. Fra nifs.no hadde vi disse 7 på benken:

12 Said Nordnes
3 Ole Alexander Ulvestad
20 Ole Mathis Hætta
7 Per Arne Østgård
11 Jan Tommy Haugli 82
5 Emmanuel David
9 Aldin Softic 66
 

Mini

Erfarent medlem
#17
12 kamper igjen.. d må jo gå an å få mannen i form i løpet av 3-4 uker og da e d 8 kamper igjen..med Emanuel i form vil han definitivt styrke laget..:2):2)
 

Per

Superfinn
#18
Ut fra det man så i går, så har han jo en eminent tenikk, men blir litt som en yngre-Ronaldo, gikk litt lite fremover. Greit at det er kort tid igjen av kampen og at han og Idriz show'e litt. Personlig så syns jeg det er mer show om han utforder og går mot mål, og scorer.. Kan noen informere mannen om dette:D
 
Topp