• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Spillertråd:Thomas Andersen

Mini

Erfarent medlem
#1
Har vel vært i klubben i snart 10 år,men har aldri sett han som stopper.
I utgangspunktet et dristig valg av trenern,men han imponerte med solid stopperspill og vil nok få sjansen i flere kamper mot høyvokste spissa.
 

Johan

Erfarent medlem
#2
Ja synes han klarte seg veldi bra i stopper-rollen i dag vertfall, viktig med en slik spiller som innehar solid fysikk til å takle store angripere, som det blir slått langt på slik de gjorde i dag.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#3
Thomas har spilt en del i forsvar i sin begynnende Alta-karriere, men trur det var mest på backen. Men han har spilt stopper før, senest i treningskamp i vinter. Men det er klart, han har vært spiss de seneste sesongene.

Enig i at han klarte seg veldig bra mot FKH.
 

Jolly

Erfarent medlem
#4
Bare tull og vas i å bryte opp det stopperparet som startet kampen i dag! Helt fantastisk begge 2!!:2)

Om Overvik skal spille så får han ta høyrebacken så vi kan bruke Martin på vingen :cool:

Hyll Hyll Hulken!! :D

Jolly
 
L

Lipbalm

Gjest
#5
møte dem en motstandersom har en stor og hodesterk spiss,vil nok thomas være et alternativ. men trur ikke han blir å starte neste kamp fårde. isak ole ser ut motstanderan,oså tar han ut spillere på de forskjellige posisjonene utifra det:)
 
#7
Meget bra stopperspill av begge ingen grunn til å bytte på et vinnende lag.Målscorer må inn fra start nesten to i nota på 5 min !
 

Aronnes78

Erfarent medlem
#9
Gråter ingen tårer om Overvik ikke går rett inn i midtforsvaret igjen onsdag. Kanskje han kan spille back, men ser gjerne at han ikke er et førstevalg på stopperplassen.
 

Crocuta

Erfarent medlem
#10
Det som e bra å se e at Alta har gode spillere... så evt skader og karantener ikke er et like stort problem som det tidligere har vært..... :)
 
Topp