• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Sprint Jeløy kampen

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#76
Har fortsatt et lite håp om at et av lagan som rykke ned er RBK2, men de nekter vel for det med å sette inn ekstra spillere fra A-laget. Så da kan man jo håpe på at bunnlagene plukker nok poeng til at 12 laget har mest poeng av alle de 4 avdelingene, og at dermed et lag berger seg på at et eller flere andrelag må flyttes ned pga nedrykk fra Tippeligaen (Odd, Start, VIF, Tromsø er de 4 lagene med 2.lag som er nærmest nedrykk).
 

xzander

Erfarent medlem
#77
Ser ut til at Start, Odd og Sandefjord blir å ligge i bunnen i Tippeligaen. Odd og Sandefjord rykker ned. Start tar kvalikplassen og møter Bodø/Glimt. Og æ trur å håpe at Bodø/Glimt vinn den:) Da berge de 2 beste 12'erran sæ i 2. div:)
 

RenieTussi

Langtborte supporter
#78
Kjipt at det bare ble uavgjort på lørdagen, og egentlig så var det kanskje bra at æ ikke var der da. Æ tror æ kanskje hadde blitt en smule sint. :D

Og kjempebra at Skarp vann, det var det æ håpe at de skulle gjøre. Flinke Skarp mannan.

(Og selv om æ like Start, så syns æ det hadde vært litt kult om de rykke ned, og vi opp. Og at guttan plutselig slår dem masse).
 

Mini

Erfarent medlem
#81
Bra prestasjon å innta tabelltopp,med uavgjort borte i en "krig" av en kamp mot et fysiskt sterkt lag og en bane som kun egna seg til potet opptaking...burde kansje drogge seier`n i land da guttan tok ledelsen og utligninga kom som følge av skade og treg organisering i de bakre rekker.
De fleste lagan e sterk hjemme, også Sprint/Jeløy som har 7 hjemmeseiere mot Alta`s 6 hjemme...Drøbak, Lørenskog har 8 hjemme og en drøss av lag på 6 hjemmeseiere..
Alta e avd. 4 sterkeste bortelag med 6 seiere og 2 uavgjort...deretter følger faktisk Åmot med 5 borte..den statistikken kan være greit å ha med seg før møte med Follo og TIL 2...Lørenskog har kun 2 tap men 9 uavgjort i årets serie...et lag å regne med hvis vi avgir flere poegn..
Nu kan vi faktisk avgjøre alt selv... neste mot HFK e årets viktigste kamp..:klapp:
 
Topp