• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Steinberget - avd. Sør: Kan det bli en realitet?

Kunne du tenke deg et Steinberget avd. Sør?

  • Ja

    Stemmer: 3 100,0%
  • Nei

    Stemmer: 0 0,0%

  • Totalt antall stemmer
    3

sameboe92

ambasadør i Modum
#1
Ettersom avstanden mellom Alta og det sørlige Norge er rimelig langt, og vi begynner å bli en del fans her i sør. Men skal vi opprette dette er det mye som må settes på plass. Vi må ha styremedlemmer, vi må ha en god kommunikasjon med Steinberget, Alta IF og med hverandre. Samt at vi må få satt sammen et stiftelsesmøte.

Er dette noe som folk som bor sørpå anser som realistisk, og har lyst til å få til? Er det noe sittende styre i Steinberget hadde satt pris på? Som sagt, en bra tanke, men lang vei å gå til vi eventuelt er etablert som et "lokallag" til Steinberget.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#2
Tror så absolutt på at det ville være mulig - men er usikker på hvordan man gjør det i forhold til økonomi, medl.skap, fordeler osv. - og på hva som er vanlig å ha felles med "moderklubben". Den gule horde har en Sør-avdeling. Mulig man kan få et innblikk i hvordan de løser det?
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#3
Er ikke sikker på at GLIS er en avdeling av DGH - tror det kan være en selvstendig supporterklubb.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#5
Jovisst har de det, altapie :) Men det er klart at om vi har en gjeng nok til å ha en sør-avdeling, så får vi garantert hjelp til å høre hvordan de løser det. Håvard: Ja, kanskje de bare har lagd enda en supp.klubb i stedet for å være underavdeling... Så si i fra om det er en realitet - så kan jeg være behjelpelig med å finne noen kontaktpersoner for råd og hjelp angående dette :)
 
Topp