• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Steinberget tipper avd. 4

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#1
Hvis det går som Steinberget tror ender Hammerfest helt sist i avdelingen. På plassen over følger Ham Kam 2. Som andrelag kan de fort komme en del høyere opp på tabellen, men hvis førstelaget sliter så kan det gå utover andrelaget.

LSK 2 er vanskelig å plassere, men skulle normalt ikke være innblandet i nedrykkstriden. Her har vi plassert dem på 8. plass. Ullensaker/Kisa har visst fine resultater på våren når skadeproblemene var borte. Det holder nok likevel ikke helt til å være blant topplagene og de må ta til takke med 5. plass.

Vi er nesten programforpliktet til å ha Alta på topp, og etter det laget viste mot Tromsø skulle kvalitetene være der. Raufoss blir den hardeste i mot og favoritt hos mange. Også Nybergsund blir nok å regne med.

Skarp er nok for ustabile til å henge med i toppen, selv om de kan ødelegge for alle og enhver. Vi har plassert dem i mellomskiktet nede på 9. plass. Med litt bedre stabilitet kan de nok ende på øvre halvdel.

Mo endte på andre sist sesong, men har ikke hatt den beste oppkjøringen til denne sesongen. Og inntill Moheia er klar spiller Mo på lånt bane. Mo har heller ikke styrket laget nevneverdig. Mo vil nok fortsatt være sterke hjemme, men det rekker ikke til mere enn sjetteplass i år.

Harstad satser og har forsterket laget med mange nye spillere. De har vist sterke resultater i vinter men har slitt med å avgjøre jevne kamper. I år holder det til 4. plass. Eidsvold ble en attraksjon rikere når de fikk Geir Frigård i fra tippeligaen. Samtidig mistet de fjorårets toppscorer til Kongsvinger. Har vært variable i vinter og tippes her på 7. plass.

Da gjenstår 3 lag, og den siste nedrykksplassen skal avgjøres. Brumunddal har vist mest i vinter og hvis de kan bevare dette til serien burde de kunne berge seg. Gjøvik/Lyn er laget som har vist minst av kanskje samtlige lag i vinter, men har hatt en oppsving på slutten og kan kanskje berge seg på bekostning av Steigen som har bedre resultater, men minst budsjett. Disse lagene bekler plassene 10 til 12.

Det gir denne tabellen:

1. Alta
2. Raufoss
3. Nybergsund
4. Harstad
5. Ullensaker/Kisa
6. Mo
7. Eidsvold Turn
8. Lillestrøm 2
9. Skarp
10. Brumunddal
11. Gjøvik/Lyn
12. Steigen
13. Ham Kam 2
14. Hammerfest FK
 
Topp