• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Supporterliga!

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#1
Vi har fått en interessant forespørsel fra Betsafe. Planter bare ut hele brevet her, så kan dere lese og si i fra om noen har lyst til å være med!?

Hvilke supportere er best?
Nå snakker vi ikke om å heie på sitt lag i med- og motgang. Det tror vi ikke det blir enighet om, men derimot kan vi finne ut hvem som tipper best!!! Hadde det ikke vært gøy med et eget seriesystem for supportere? Der
man hver uke møter venner/konkurrenter fra det resterende supportermiljøet i Norge. Det har Betsafe tenkt å gjøre noe med. Og du/dere kan bli med oss på veien videre.

Vi har tenkt å starte en liga, der det ”spilles” kamper hver uke, og der det er muligheter til å vinne flotte premier! Det dreier seg både om pengepremier og en del annet ”godteri”. Hva dette blir avsløres litt senere, men serien skal først og fremst være en hyggelig sosial greie.

Vi kan allerede røpe at planene er noen pengepremier og pokaler til de tre første lagene på tabellen, men som sagt litt mer. Vi er stolte over ideen og synes den er såpass spennende at vi selv vil være med. Vi mener at vi skal klare å hamle opp med dere og ønsker å stille med et lag bestående av våre oddssettere.

Her er litt mer konkret på hva vi tenker:
• Serie med 24 lag (kan starte opp med færre også hvis ikke nok lag melder seg på).
• Alle møter hverandre 2 kamper.
• For å få en hjemmefordel får vertene spille for noen mer kroner enn bortelaget. Målsettingen er å få en høyere oddslapp inn enn motstanderlaget. Det gir 3 poeng, uavgjort gir 1 poeng og tap gir… Ja, det skjønner du gir 0 poeng.
• Målforskjellen blir den oddsen du får spilt inn.
• Og bare for å slå fast det med en gang: Spille betyr å levere inn en oddskupong på mail eller telefon til oss. Du trenger ikke være i fysisk form med andre ord for å delta heller…
• Helt konkrete regler vil vi komme nærmere tilbake til, men dette skal være enkelt og gøy. Det er hovedprinsippene vi lager konkurransen etter.
• Konkurransen går på Betsafe.com hjemmesider på nettet.

Hva må dere bidra med?
• Ikke annet enn å levere inn et spill hver uke. Det kan være alt fra 1 til 3 kamper i vårt helgprogram. Målet er å spille inn en høyere sum enn motstanderen dere møter hver uke.
• Stille opp på noen saker på vår blogg i forkant og etter enkelte kamper. Vi ser for oss at dette blir den fiktive formen for eliteserien i Norge… Her kan dere også diskutere siste ukens resultater og hva som skjer ellers i idrettsverden.
• Vi håper selvsagt at dette ikke blir en enkeltpersongreie, men mer at 3-4-5 og flere sitter sammen og leverer inn tipset. Dere skal jo være et lag :)

Hva koster det?
Ikke noe! Ja, det er faktisk sant. Vi ønsker å gjøre noe sosialt for supporterne og ser dette som en artig variant og et bevis på vårt slagord ”vinn på nesten hva som helst”. Vi er ikke redde for å prøve noe nytt og trenger ingen andre forpliktelser enn at dere leverer inn deres ukentlige spill til en av våre ansatte medarbeidere.

Når starter vi?
Så fort som mulig. Vi ønsker å starte opp allerede før jul. Det er opp til dere. Vi trenger bare en bekreftelse på at dette er noe dere kunne tenke dere. Da vil dere i løpet av kort tid få en tilbakemelding på når seriestarten blir, hele regelboken og de eksakte vinnerpremiene.

Mvh
Mattias Mellquist, Bloggjournalist Betsafe
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#4
For å gjøre det enkelt for betsafe så kan de jo bare sende premien til oss allerede eller? :)

:klapp:
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#5
Hehe, ja, ikke sant!? :D

Forutsetninga er jo at det er noen som tar på seg ansvaret for at tipset vårt blir sendt inn. I tillegg til at noen er ansvarlig for å: "Stille opp på noen saker på vår blogg i forkant og etter enkelte kamper".

Det er ikke så lett å møtes for folket en gang i uka(?), men foraet her er jo en ypperlig måte å få diskutert seg fram til ukas tips. :)

Så, skal vi melde oss på?!
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#6
Hehe, ja, ikke sant!? :D

Forutsetninga er jo at det er noen som tar på seg ansvaret for at tipset vårt blir sendt inn. I tillegg til at noen er ansvarlig for å: "Stille opp på noen saker på vår blogg i forkant og etter enkelte kamper".

Det er ikke så lett å møtes for folket en gang i uka(?), men foraet her er jo en ypperlig måte å få diskutert seg fram til ukas tips. :)

Så, skal vi melde oss på?!
Jeg stemmer ja :)
 

Johansen

Asistifist
Medlem av ledelsen
#7
det er jo ikke så mye stress å møtes en gang i uka hvis man er 3-4 stk.
i allefall kan sikkert to stk. møte ;)

Sier uansett ja ;)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#8
Må jo eventuelt gå å ordne et møte på chat på nett på MSN eller noe også. Eventuelt kan man jo diskutere seg fram på email også. Eller ha 3-4 stykker som bytter på å levere inn tips for oss. Mange muligheter - men meld oss på så får vi se reglene, så tar vi det fra der.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#11
Fortsetter å oppdatere med svar fra Betsafe, jeg da ;)

"Dette blir absolutt noe av. Jeg sender ut en mail til uken og så vil det komme en til like før jul. Oppstart blir i januar - men få gjerne med noen flere lag. Vi har med 8 supporterlag så langt og så stiller vi (Betsafe) med ett lag satt sammen av våre oddssettere."
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#12
Ny oppdatering:

Vi starter opp første helgen i januar. Første tipsene skal leveres inn før fredag 8. januar. Serierunde nummer 1 går denne helgen. Jeg kommer til å sende ut en regelbok i løpet av de to nærmeste ukene. Her vil serieoppsettet komme, hva prisene blir og hvordan det hele gjennomføres.

Så langt er 8 lag + Betsafe med. Kan bli flere. Jeg regner med at vi kjører en enkel serie frem til april. Da starter fotballserien for virkelig og jeg har stor tro på at flere lag slenger seg med da. Men vi som allerede er klare skal kose oss med gode fotballrunder og en del fine premier til dere :)

PS! Fint om alle kunne sende en mail tilbake til meg: Der bør det stå hvem som er kontaktperson for tippingen, mailadresse og telefonnummer.

MATTIAS MELLQUIST

Håvard har sagt seg villig til å være kontaktperson :)
 

Raggen

KIL Supporterklubb
#14
For å gjøre det enkelt for betsafe så kan de jo bare sende premien til oss allerede eller? :)

:klapp:
KREMT!!!

Vi er også med, og jeg skal IKKE ta opp hvem som vant årets tippekonkurranse, både på deres og egen side TO)

Vil forresten ha et Alta-skjerf i premie, takk ;)
 
#16
Raggen: skal se om vi finner noen skjerf, trur vi er ganske fri for det egentlig :eek:
Trur jeg glemte deres konkurranse på slutten av sesongen, da jeg innså at jeg ikke ville få sesongkortet :)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#17
Da har vi fått mail fra ligaen.....

Regler for Betsafeligaen 2010

Dette er Betsafeligaen 2010

Betsafeligaen 2010 er en tippeserie mellom supporterklubber og Betsafes oddssettere. Serien vil gå fra januar og til april. Det vil bli spilt en enkel serie og dermed 10 kamper på hvert lag.

Her er lagene

Oddrane
Menigheden
Måkeberget
KIL Supportere
Kråkevingen
Followers
Saftkokaradn
Mo
Steinberget
Fossefallet
Betsafe

Hvordan spiller vi

Hver uke er det én serierunde. Lagene skal da levere inn hver sin oddskupong på mail til: matte@betsafe.com.

Dette gjøres senest innen torsdag klokken 24 og kampene skal enten gå lør- eller søndag i samme uke. (Fredag legges alle tips ut på bloggen vår)

Kampene og oddsen plukkes fra Betsafes hjemmeside og oddsen teller fra når spillet er satt og levert til undertegnede, så det kan lønne seg å levere noen dager i forkant.

I kupongen kan man spille på alt fra 1 singelkamp til 3 kamper. Ellers gjelder Betsafes vanlige oddsregler. Det gjelder å få inn et spill med høyere odds enn motstanderen. Beløpet det spilles for er 100 fiktive kroner.

PS! Undertegnede vil ikke offentliggjøre noen av lagenes spill før alle har levert.

Her er noen godkjente spillksempler:

Si at Kråkevingen-Oddrane møtes:

Kråkevingen:

100 kroner:

Sarpsborg 08 – Alta H (1,50 i odds)
Moss – Mjøndalen U (3,50 i odds)

Totalt: 5,25 i odds

Oddrane:

Odd – Vålerenga H (2,10 i odds)

Totalt: 2,10 i odds.

I denne kampen vil Kråkevingen vinne oppgjøret hvis begge får inn sine kuponger. Oddrane vinne hvis de får inn sin og Kråkevingen misser. Ryker begge, da blir det uavgjort.

Målforskjellen lagene tar med seg er sin eget innspilte beløp. Her vil Oddrane få med seg 210 og Kråkevingen 525. Høyest beløp avgjør ved poenglikhet i serien.

Slik teller vi

Seier = 3 poeng
Uavgjort = 1 poeng
Tap = 0 poeng

Det er alternativene. Vi summerer opp hver runde og det laget som topper tabellen etter siste serierunde vinner. Ved poenglikhet teller først målforskjell (antall innspilte kroner) og så innbyrdes oppgjør. Deretter loddtrekning.

Serieprogrammet

Sendes alle klubbene og vil legges ut på Betsafes bloggside i løpet av kort tid.

http://almostanything.betsafe.com/blog-no/

Følg med.

Husk også at vi har opprettet en BetsafeLiga-gruppe på Facebook. Bli medlem her og følg lettere med på hva som skjer av stunt.

Premier

Vinner av serien = 5000 kroner
Nummer to i serien = 3000 kroner
Nummer tre i serien = 2000 kroner

ANDRE PENGEBELØP:
Seier mot Betsafe i en kamp = 200 kroner
Innsendt video = 150 kroner per stykk (maks 1 pr uke)
Høyest riktig odds i løpet av sesongen = 1000 kroner
Beste video i løpet av sesongen = 1000 kroner

Video

Betsafe ønsker at supportere selv bidrar med stoff til Betsafeligaen, men mener også at dette bør honoreres. Spill inn et klipp ved hjelp av mobil/kamera etc., send det til oss på mail og du får 150 kroner for hver video som publiseres. Dette utbetales etter endt sesong. Litt arbeid belønnes altså.

Hva skal videon dreie seg om? Det kan være hvordan dere fant frem til spillet dere satte den bestemte uken. Det kan være hva som skjer i klubben deres - og det kan være om fotball generelt. Hvem dere tror vinner Betsafeligaen kanskje?

Klippet bør være mellom 1 og 3 minutter.

Utbetaling

Alle pengepremier betales ut etter endt sesong inn på en konto supporterklubbene oppretter/har hos Betsafe. Betsafe forholder seg retten til å annulere/trekke/holde tilbake beløp for lag som ikke har deltatt i alle serierunder eller oppfylt sine forpliktelser.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#18
Runde 1 (7. Januar):

Odd – X
Alta – Kongsvinger
Betsafe – Start
Mo – Sogndal
Moss – Sarpsborg
Follo – Haugesund


Runde 2 (14. Januar):

Haugesund – Betsafe
Sarpsborg – Alta
Kongsvinger – Mo
Sogndal – Follo
Start – Odd
X – Moss


Runde 3 (21. Januar):

Odd – Haugesund
Betsafe – Sogndal
X – Start
Mo – Sarpsborg
Moss – Alta
Follo – Kongsvinger


Runde 4 (28. Januar):

Start – Moss
Alta – Mo
Sarpsborg – Follo
Kongsvinger – Betsafe
Haugesund – X
Sogndal – Odd


Runde 5 (4. Februar):

Follo – Alta
Odd – Kongsvinger
Betsafe – Sarpsborg
Start – Haugesund
X – Sogndal
Moss – Mo


Runde 6 (11. Februar):

Alta – Betsafe
Sarpsborg – Odd
Kongsvinger – X
Haugesund – Moss
Sogndal – Start
Mo – Follo


Runde 7 (18. Februar):

Odd – Alta
Haugesund – Sogndal
Betsafe – Mo
Start – Kongsvinger
X – Sarpsborg
Moss – Follo


Runde 8 (25. Februar):

Alta – X
Sarpsborg – Start
Kongsvinger – Haugesund
Sogndal – Moss
Mo – Odd
Follo – Betsafe


Runde 9 (4. Mars):

Odd – Follo
Haugesund – Sarpsborg
Sogndal – Kongsvinger
Start – Alta
X – Mo
Moss - Betsafe


Runde 10 (11. Mars):

Alta – Haugesund
Sarpsborg – Sogndal
Mo – Start
Moss – Kongsvinger
Follo – X
Betsafe - Odd


Runde 11 (18. Mars):
Odd – Moss
Kongsvinger – Sarpsborg
Haugesund – Mo
Sogndal – Alta

X = Spillefri runde så fremt at vi ikke får et lag til med.


(Ser at betsafe har gjort en glipp med oppsettet i siste runde da 3 lag har falt ut....

Betsafe
Follo
Start

Det burde være enkelt og sette opp de to kampene som mangler. Det laget som ennå ikke har hatt spillefri runde har det, mens de to andre møtes.

mao

Follo - Start
Betsafe - X)
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#19
Så gøy, vi må da klare å lage en video? :D

Men ingen som utfordre noen andre supportere, da? Tindfotingan? Sjeik? Ett lag til med, så hadde man slippi å ha spillefri... ;)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#20
Så hvis jeg har forstått rett i denne tråden så er følgende med som tippere:

sameboe92
Johansen
Håvard Th
Altafan på sunnmøre

Er det flere da?

Vi trenger også avgjøre hvordan vi skal bestemme tipsene. Ut i fra interessen så langt, så ser det vanskelig ut med å møtes en plass i Alta for å diskutere seg fram til tips.
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#22
MSN føler jeg blir tullete... skal vel være mulig å opprette egne chatterom. Er ikke helt sikker hvordan, men vil si det passer bedre!
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#24
Nei, her er det bare å begynne å finsikte seg inn på potensielle spill, så får vi møtes på nett for å bestemme oss.
 
Topp