• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Tanker etter kampen

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#1
[img2=right]http://www.steinberget.no/images/logoer/bryne.gif[/img2]...men været var bra!

Så bokføres nok et tap, og nok en spiker i nedrykks-kista hamres motvillig på plass. Dette var ikke en kamp som folk flest regnet med poeng i, men når vi utover i 1. omgang registrerer jevnt spill og ditto misbrukte sjanser for guttan våres, ja da går tankene tilbake til forrige gang vi slet i samme divisjon. Det som bekymrer meg mest er hvor mye lettere vi faller sammen, i dette tilfellet etter pausen. Leser at ymse media mener det var Bryne som girte opp ett par hakk, men jeg synes det var et annet og dårligere altalag som spilte de siste 45 minuttene. Det rare var at Roger ikke hadde gjort noen bytter.

Hadde et ørlite håp om at de gode taktene mot Pors Grenland kunne resultere i poeng mot opprykksjagende Bryne, men det ble med håpet. Det var mange oppmøtte som ergret seg over en økende tafatthet blant altaspillerne. Unøyaktighet i avklaringer og en generell usikkerhet på egne ferdigheter syntes å bre seg. Jan Egil Brekke som kom innpå halvveis ut i 2. omgang var ikke involvert i mye på venstresiden (pga at spillet ofte foregikk på motsatt side), men de gangene han måtte avklare så var det med en trygghet til å ta lærdom av.

Onsdag førstkommende venter en om mulig enda vanskeligere oppgave, nemlig Hønefoss BK på bortebane. Det er et lag som slo Rosenborg ut av cupen. Formlaget Follo knep poeng mot flere topplag før de møtte kvist borte mot nettopp Hønefoss i siste kamp før ferien. En formidabel motstander, men kanskje kan Alta IF "ta en Fredrikstad" (ref. 1-3 seieren for to sesonger siden) og vinne mot alle odds? Vi trenger mange seiere for å berge plassen. Det er likegodt å begynne sankingen med én gang!
 
Topp