• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Tidenes sesong etterfulgt av tidenes baksmell?

duracellkanin

Erfarent medlem
#26
Nå ser jeg at flere tippeligaklubber og adeccoligaklubber kvitter seg med spillere i fleng, sist ute som jeg leste er Viking som skal kvitte seg med minst 7 spillere, som dem har fristillt fra kontrakt. Så jeg tror nesten vi skal vente til ut i slutten på desember og i januar før vi spekulerer formye på hvordan Altalaget blir neste år,- kan snart blir mange overrasskelser. Synes dem som oppdaterer forumet og nettsiden til Steinberget, bør i det minste klare å få riktige linker på plass, som f.eks til Avisa Norland som er B/G sin avis, bare et lite hint :)
 

Jan S

Erfarent medlem
#27
Ble alt for mye statestikk og vas i begynnelsen til at jeg orker å gå inn på den delen. Det som er sikkert er at Alta må ha inn flere spillere neste sesong, OG det kommer inn spillere.. Bare vent å se.. Har full tru på Berger, Aasmund og gjengen :)
Vi må også få på plass rammen rundt beggelagene, (herre og damelaget) i gå tid før sesong start. Denne prosessen må de derimot gå igang med allerede det tidspunktet at vi visste at Alta spiller adecco neste sesong også.
 

Aronnes78

Erfarent medlem
#30
Glemte vel et navn på lista mi og det er selveste Bjørkan. Høres fra ulike hold at også han fort kan komme til å flytte hjem iløpet av vinteren.

Hva tror man om det? Har vel vært sagt særs lite offisielt omkring han.
 

Johan

Erfarent medlem
#31
Har fryktet nettop det du nevner, har også hørt fra ulike hold at noe kan skje her. Håper for all del at dette ikke stemmer.
 
Topp