• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

TIL vil ha Cato - Alta IF sier nei!

G

Guest

Gjest
#1
Leser i Altaposten at Tidemandsen i TIL sier at Cato er TILs førstevalg når klubben nå vil ha inn en ny keeper pga skadesituasjonen i klubben. Men Alta IF har sagt nei til TIL, og viser til at Cato har en 3-års kontrakt med Alta IF. Er det riktig av Alta IF å si nei til TIL? TIL er jo flaggskipet i regionen og spiller i eliteserien. Samtidig er Alta IF flaggskipet i Finnmark og spiller i 1.divisjon. Og hva sier Cato selv om TILs interesse for han?

Hilsen Harald.
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#2
Syns Alta IF gjør rett i å holde på Cato, stallen er ikke allverdens full av erfaring på linje med det Cato kan skilte med. Tromsø kan alltids handle inn kvalitetsspillere annetsteds fra, nå når gutan er tilbake i toppdivisjonen.
 
G

Guest

Gjest
#3
Ligg unna Cato!!!

Selvsagt skal ikke Cato spille for TIL, sånn som situasjon e nu treng vi ihvertfall en rutinert keeper av Catos kaliber!!!

TIL bør heller hente inn Julle fra HFK, høres mye smartere ut :D
 

Jolly

Erfarent medlem
#4
Latterlig av TIL å tro at de bare kan komme å "hente" :D Bla frem noen millioner så snakkez vi sikkert...:p Cato BLIR !!
 
G

Guest

Gjest
#6
ikke interesert

I følge avisa Norlys e ikke Cato aktuell, det e bare altaposten som ska lage en go historie!:p
 

Per

Superfinn
#8
Cato e kommen for å bli, så den saken e grei. Me en gang har fær, blir han skada, så det beste e nok å bli i Alta. Ka e d som hold han frisk i Alta, e det Reginiussens "wonder" medisin?
 
Topp