• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Toget har forlatt stasjonen...

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#1
...og Alta sto igjen med lua i hendene.

Ikke mye stemte da Alta IF tok turen over fjellet, for å hente tre viktige poeng i kampen om opprykk mot et svekket Hammerfest FK. Samtidig som Alta fikk hjelp fra LSK 2, lot de HFK styre kampen og kjempe dem ut av stilen på Breidablikk, og ble sendt hjem med et fortjent 1-3 tap. Med dette resultatet kunne HFK juble for noe som kan tyde på fornyet kontrakt i divisjonen, mens Alta kan konstatere at det ikke blir noe opprykk i år. Tapet sendte dem ned på tredjeplass på tabellen, etter at Nybergsund slo Steigen 3-0.

Bare fortsatt kollaps fra både Raufoss og Sundet mot andre nedrykkskandidater kan åpne opp for fortsatt opprykksjanser for Alta. På den annen side er det kanskje ikke så farlig om opprykket glipper i år. Det var ikke et mål med opprykk før sesongen fra trenerteamet, da bredden i stallen manglet, og selv om det ble justert etter hvert, kan det se ut som de i utgangspunktet hadde rett. Skulle det likevel ende i opprykk, må denne svakheten rettes på. Samt må førsteelleveren styrkes, om man skal ha sjanse om å beholde plassen i Adeccoligaen. Da er kanskje ikke ett år til i andredivisjonen så ille likevel, hvor man kan modnes litt og bygge videre på det laget man har.

[IMG2=left]http://i86.photobucket.com/albums/k117/Snorkpia/MartinNorbye.jpg[/IMG2]1-0 Ove Myrkaskog (30)
2-0 Myrkaskog (58)
2-1 Martin Norbye (64)
3-1 Hans A. Eliassen (70)

Alta (4-2-1-3): Nogva; Reginiussen, Braaten, Pedersen, Kåven (Hætta); M. Andersen, Ingilæ; Berger; Norbye, T. Andersen (Granerud), Brekke

Altaposten: Rotet bort opprykket?
Altaposten: Får stryk på børsen
Finnmark Dagblad: HFK banket Alta
Alta IF: Tap i Hammerfest
Radio Nordkapp: Sandberg: Vår beste 1. omgang i år
Martin Norbye kranglet
inn Altas trøstemål
 
Topp