• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Tore Reginiussen på landslaget

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#1
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=504180

Hareide tok ut Reginiussen

Landslagssjefen vraket Kah - ga Strømstad ny tillit

ULLEVAAL (VG Nett) Med Wales-fiaskoen friskt i minne tar Åge Hareide ut troppen som møter Montenegro.
Av VIDAR ENERSTVEDT

Norge gjorde en svært slett figur i forrige privatlandskamp, mot Wales i februar. Etter det pinlige tapet varslet landslagssjefen endringer.

I dag forsvant blant annet Pa Modou-Kah ut av troppen. Ikke overraskende.

- Jeg har pratet med Pa. Han hadde en kamp med blanda drops i Wales. Nå ser vi på Tore Reginussen i stedet, sier Hareide.

At Tromsø-spilleren er inne i varmen var kanskje dagens store overraskelse.

- Han har spilt godt på U-landslaget og hadde en god sesong for Tromsø i fjor. Han er en interessant type med stor fart. Han er sterk én mot én, sier Hareide om TIL-spilleren.

Tok ut Strømstad igjen

Landslagssjefen tok også med Start-spilleren Fredrik Strømstad. Tross at han skal spille førstedivisjonsfotball kommende sesong.

- Han har ikke begynt å spille i førstedivisjon ennå. Han gjorde en god jobb i førsteomgangen sist, sier Hareide til VG Nett - og understreker at Start-spilleren kan brukes i flere roller.

Han har analysert fiaskokampen mot Wales de siste ukene. Resultatet overrasket ham ikke.

- Det som vises når vi ser på DVDen er nøyaktig det samme som da vi spilte. Fantastisk nok. For det var dårlig. Dårlig bane. Dårlig forsvarsspill. Høy feilprosent i alt pasningsspill i alt vi foretok oss. De sjansene vi skapte, brente vi, sa Hareide i dag.

- Montenegro er en fersk landslagsnasjon. De har kun spilt seks treningskamper og aldri vært i noen kvalik tidligere, sier han.​
 

Crocuta

Erfarent medlem
#3
Det sku egentlig bare mangle... en mann for framtiden som fortjene å få spilletid no... greit å få sin første kamp når det ikke betyr noko...
 

RenieTussi

Langtborte supporter
#4
Kjempebra at Tore ble tatt ut nu (selv om æ merkelig nok klarte å overse navnet hannes på lista på tekst-tv på NRK).
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#6
Tror at reginiussen kommer til å spille med Hangeland i forsvar fast etter hvert, med mindre en med navnet Håvard Nordtveit ødelegger gleden da
 
K

Kaffi

Gjest
#7
Ja der her va på tide, Tore e en kanonspelarTO), såg han for Tromsø mot Aafk, no får vi endeli sjikkelig spellara inn på landslage, å ikkje berre overbetalte primadonnarTN). Håpe Tore blir solgt, slik at vi får bygt stadion.:rolleyes:
 
Topp