• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Tore Reginiussen til RBK?

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#2
I så fall blir det etterlengtet mynt i kassa for klubben. Husker ikke avtalen Alta IF gjorde med TIL, men den var veldig lukrativ for vår del. Det var ikke snakk om å gjøre seg bort som tilfellet var med Trond Fredrik.
 

Crocuta

Erfarent medlem
#3
det ryktes at Alta If har en avtale om 50% av kjøpesummen i løpet av de 3 første årene.. Der etter avtar % satsen.....
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#4
Sitat Altaposten:

"Etter det Altaposten kjenner til skal Alta IF ha en andel på mellom 10 og 20 prosent av overgangssummen TIL vil få for stoppertalentet.

– Det kan hende, men jeg kan ikke si noe om dette. Det jeg kan si er at vi har en prosentandel som blir mindre for hvert år som går, sier Lampe."
 

Crocuta

Erfarent medlem
#5
mnja... hadde ikke skadet med 20% av 15 mill nei... sikkert vært hyggelig for en slunken klubb kasse. Men i flg ordet på gata på festen på lørdag så va det snakk om en høyere % sats enn 20%.. men vi får bare leve i håpet å ta det som det kommer.....
 

KO

Erfarent medlem
#6
Stemmer det. 50% er altfor mye å håpe på ved en overgang til RBK. Men de store pengesummene vil komme om Tore lykkes i f.eks RBK og klubber i Europa viser interesse. Bare se på Lørenskog og Norild, de har begge bygget nye anlegg for penger fått inn på klubbskifter for Carew og Gamsten.
 

Lars

Velkjent medlem
#8
Økonomisk messig for Alta IF så håpe æ det, men for Tore sin skyld mene æ at han burde holde sæ i TIL hvertfall en sesong til!
 

Johan

Erfarent medlem
#9
Hvorfor bør han det? Tore holder høyt tippeliganivå, hvorfor bør han ikke ta steget videre? kansje man kan se han i CL om noen år :)
 
Topp