• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Trener 2006

Jan S

Erfarent medlem
#2
Ikke tvil at han hadde vært et bra valg.. Fargeklatt av dimensjoner.. Men det spørs nu når vi rykka ned...
 

Crocuta

Erfarent medlem
#3
dæggern d hadde vært konge.... så kunne vi rykka opp og sendt Ålesund ned i 2 divisjon... payback time!!! Normark e jo helt sjefs!!!!
 

Crocuta

Erfarent medlem
#6
Må vel si at æ trur d samme som deg der Per.... Tror nok at Bodø Glimt friste evt mere en det Alta If gjør for han da også.... men det hadde vært gøy med et aldri så lite comeback fra han Ivar ja.............................
 

Crocuta

Erfarent medlem
#8
Har lest litt på kommentarer på saken på dagbladet.no ...... patetisk av enkelte Ålesund supportera.. dem sier at "han må dra tilbake dit han kom fra for å trene et samelag.. det hadde han kanskje klart...men d å trene AAfk mestre han ikke..... " Rart at dem kan si det om en trener som har tatt dem opp i Eliteserien. Ønske i allefall han Ivar lykke til videre uansett kor han havne. Han e en stor fotball personlighet og har vel bevist for alle med litt iq i skolten at han e en bra trener også.
 
N

niveus

Gjest
#9
Latterlig av Ålesundssupporterene, men idioter finnes det overalt. Det å gi Normark skylden for nedrykket blir for dumt. Ålesund ble kritisert av alle før sesongstart angående den manglende fornyingen av laget.

Noen som ser likheter med en lag fra Finnmark? Kan ikke forvente å beholde plassen om man ikke øker nivået på spillerne. Om man ikke har et overkvalifisert lag for en lavere divisjon(Start sist år)
 
Topp