• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Treningskamp mot TUIL

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#1
Spilles i morgen, lørdag 26/6, i Nordreisa kl 14.00.

Blir muligens og kjøre de drøye 2 timene bort for å sjå på. Må vel da starte fra Alta 11.00-11.30, alt etter hvor god tid man vil ha, og hvor lenge før kamp man vil ankomme. Noen lyst på Nordreisa-tur?
 

TUIL

Velkjent medlem
#2
TUIL vant 2-0, vet ikke hvem som puttet eller hvordan lagene var. Vet ihvertfall at TUIL ikke stilte med alle sine og at dette var første fellesøkten på en stund da de hadde ferie frem til i går.
 

TUIL

Velkjent medlem
#4
Ble ikke å dra til Nordreisa likevel så vet ikke mye om kampen. Var 0-0 ved pause, hvor Alta skal ha vært best. Så scorte TUIL på første corner i 2. omg, og Alta hadde 5 dårlige minutter, og lå dermed under 2-0.

http://www.altaposten.no/lokalt/Alta_IF_fotball/article369371.ece
Tror aldri Bjørkan har sagt noe annet en at Alta har vært best i kampene mot TUIL, men 4-1-0 i favør Dalen (på de kampene han har vært trener for Alta mot TUIL) sier sitt i mine øyne.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#5
No sa han vel ikke annet enn at de var best før pause, men forskjellige trenere har jo forskjellige oppfattninger.
 

Mini

Erfarent medlem
#6
..ryktene sier at d fortsettes å "svies" store sjanser men æ tror d snues mot RBK...trur også d blir en "ny" spiss til cup:eksplod:
 

TUIL

Velkjent medlem
#7
Målene kom forøvrig fra Ole Talberg og Bjørn Lindin Hansen, sistnevnte har akkurat signert for TUIL etter 1 sesong uten klubb etter han forlot TIL i fjor. Kan bli en god signering for TUIL hvis han kommer seg i form.
 
Topp