• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Treningskamp

Johan

Erfarent medlem
#1
Ser at det skal være internkamp til helga for å teste noen av de nye potensielle spillerne, noen som vet om dette er en lukket forestilling? hadde vært gøy å sett litt Alta fotball igjen. Evt når går "kampen"?HM)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#2
Det er vel neppe noen lukket forestilling, men aner ikke når kampen går. Hadde kanskje vært artig og fått det med seg ja.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#4
Garantert ikke lukket forestilling, bare å gå! De synes vel at det er artig med folk som er interesserte i hva de driver med. Skal jobbe hele helga, så regner ikke med at det blir noe kamptitting på meg...
 

Crocuta

Erfarent medlem
#9
det spørs kor tidlig på søndag det da.. ingen automatikk i det der... hmmm. kl 13 mnja... da kan vel fort rusen væra på tur opp :)
 
J

jtommy84

Gjest
#10
Hei alle sammen!

Kampen går klokka 12 på søndag, fløtta pga storkampen i Premier League..Men kom bare å se på, d e bare arti!

Hilsen Jan Tommy!:2)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#14
Det ble 2-1 i internkampen mellom de gule og de blå. Det sto 0-0 ved pause.

Målene ble scoret av Emmanuel David (1-0), Vegard Knudsen (1-1) og Rune Berger (2-1).

Med forbehold om feil var dette lagene:

Gul:
Kjetil Thomassen
Lasse Andersen, Erlend Olsen (Berger), Hætta, Brekke
Mads Reginiussen, Aziz Idris, Haugli
Daniel Thomassen, Thomas Andersen, David

Blå:
Nogva
Halvorsen (Jakobsen), Ole Aleksander Ulvestad, Gunnar Falsen, Torkild Nilsen
Magnus Andersen, Efe Ehiorobo, Knudsen
Krister Nora, Christian Reginiussen, Tore Veseth Olsen
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#17
Er ikke sikker, mulig han spiller på Alta 2, men kan godt blande kortene her. Det var ikke akkurat noen stor kamp som ble spilt i dag, men mer er nok ikke å vente midt i desember, med spillerne delt opp på 2 fulle lag. Den som imponerte mest var nok David, av de nye så fikk nok Idris mest til. I forsvar gjorde vel ikke Ulvestad seg bort, men kampen var ikke så ekstremt sjanseskapene, så han kunne nok hatt vanskeligere arbeidsforhold.

Berger kom inn på topp i andre omgang for Erlend Olsen, og da gikk Thomas Andersen ned som stopper. Berger scorte mål på et langskudd som duppet over Nogva i mål, og hadde også en sjanse alene med Nogva som han satt utenfor.
 
#18
Han er en av rekruttene mener jeg.

Er enig med Håvard at det ikke ble den store kampen, men sett ut i fra at det er juletider, så er ikke intensiten så veldig høy heller, virker det som:)

David var den kanskje den beste i 2 omgang, Ulvestad viste at han var en spennende spiller og hadde en bra 1 omgang, Idris var også god men falt litt ut etterhvert, mens efe gjorde alt for mye feil i går..:(

Alt i alt synes jeg det var en grei kamp som endte med seiersmålet til Runar:) Velkommen tilbake!
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#22
Jakobsen kan godt være Nome, spurte hvem det var, og da var det noen som sa at het Jakobsen. Ikke lett å holde orden på så mange spillere. :)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#23
Rune vurderer å legge opp. Plages fortsatt med skaden som satt han ut i hele fjor. Skal undersøkes igjen, og hvis det ikke blir noen bedring blir han tvunget til å legge opp. :(
 
Topp