• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Veldedighetsfotball...

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#6
Resultatet...

...blei 4-2 til Alta IF over "Presselaget/Team Finnmark". Helt klart at Finnmark-laget var mest motivert, mange av de unge gutta imponerte kraftig. Tydelig at det spirer og gror fotballtalenter her i nord. Og det var det som var artig med den kampen... Fordi det var, sånn generelt sett, ikke helt topp underholdning fra Altas side. Lavt tempo, lite nytt og inspirerende. Men det var jo for en god sak ;)

Alta fikk innpå to "gamle": Jon Harjo og Øysten Esjeholm. Ellers var ikke Andreas Granerud, Erlend Olsen, Tor-Mattis Kåven, Thomas Andersen og Mads Tollefsen til stede. Mange av spillerne blei tatt av banen pga småskader (som sikkert går raskt over...). Målscorere for Alta IF var Kenneth T. Tønne, Magnus Andersen, Martin Norbye og Jon Harjo.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#8
Fikk ikke med meg om speaker sa noe om hvor mange folk det var til stede. Tror det kan ha vært sånn ca 400 betalende publikummere...? Finnmakshallen og kommunen hadde også støtta og gjort sitt til for at det blei billigst mulig å arrangere det. Så det blei nok noen kroner til TV-aksjonen: "Hjerterom".
 
Topp