• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Vi fortsetter!

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#1
Da vi startet opp i november ønsket vi ikke at dette skulle være en begynnelse men heller en god fortsettelse på det i gjorde i fjor høst. Vi hadde lyst å gjenskape mange av de herlige øyeblikkene og opplevelsene som gjorde at vi nå igjen er klar for 1.divisjon!

Både resultatene og prestasjonene har vært god i vinter. Vi har lært oss å bryte nye barrierer. For første gang i nyere tid har vi slått både Tromsø IL og Bodø/Glimt. Det er klart at våre gutter vokser på slike prestasjoner. Oppholdet på La Manga med til tider meget gode prestasjoner mot Follo og Løv/Ham viser også at vi kjenner oss selv igjen både inne og ute, på kunstgress og gress, og både i vindstille og liten kuling. En god følelse!

Det er et privilegium å være trener for så mange spennende spillere. Det ligger et potensial i både enkeltspillere og kollektivet som det rett og slett er artig å arbeide med på trening hver dag. De vet at grunnlaget for de gode resultatene i kampene legges i treningsarbeidet. Den neste pasningen, den neste duellen, den neste bevegelsen er alltid viktigst. Som Erlend bruker å si: Det er ingen vits å ikke gjøre ting ordentlig! Faya satte en standard på dette i fjor som er blitt en mal! Den standarden har vi sett uavhengig av om treninga har vært kl.06.45-08.30, eller kl.19.15-21.00.

Vi har ei spillergruppe som stiller opp for hverandre både på og utenfor banen. Spillerne er trygge på hverandre og vet at de blir verdsatt som den de er. Kanskje er vårt gode miljø verdt noen poeng i årets sesong? Det er ingenting som er så artig som å vinne sammen med gode kamerater bruker Martin O. og si, og han har selvsagt helt rett.

Ingen kan nekte oss å løpe, og med et snitt på 66,5 i O2-opptak ligger alt til rette for at vi skal kunne avgjøre jevne kamper til vår fordel. Tor-Oskar er vår fysiske mentor og har testet spillerne gjennom hele vinteren. I tillegg har han hver onsdag tatt laget med på løpeturer rundt omkring til de fleste (oppover)bakkene i Alta. Jørn bruker å si: Det er hardt, men godt etterpå. Vi tar kanskje noen poeng på disse turene?

Jon, Roger, Thore, Tor-Oskar, Steinar, Eirik, Lars, Torfinn, Oddvar og Trond er et støtteapparat som gjør spillerne trygg på at de blir tatt godt vare på. Takk for at dere er med oss og ikke de andre!

Jeg håper inderlig at svaret på det spørsmålet er JA! Jeg unner våre gutter 2000 tilskuere i hallen når Pors Grenland kommer på besøk. Gi guttene verbale klapp på skuldra, så kan dere hjelpe oss til poeng. Fortsett som mot Rosenborg 2!

Det er vanskelig å love noe innen fotball, men en ting kan jeg garantere til dere som kommer på søndag: Dere vil få se et Alta IF-lag med stolthet og entusiasme, og som gjerne vil dele gode opplevelser med dere!

Hilsen Roger
 
Topp