• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Vi som ønsker en ny ledelse i NFF

#1
http://www.facebook.com/group.php?gid=206368644988&ref=mf#/group.php?gid=206368644988&ref=mf

:sint:

De siste årenes drift viser at dagens ledelse i NFF mer skaper problemer for fotballen, enn at de bidrar til å løse dem. Gjennom interne stridigheter viser dagens ledelse liten evne til problemløsning i personalsaker, og utvikling av organisasjonen. Fotballklubbenes økonomiske problemer i denne "finanskrise-tiden", har bare i beskjeden grad ført til noen endring av NFF´s støtte til fotballen, enten det gjelder bredde eller topp. Siste "nytt" er NFF´s nekt av at Sarpsborg 08 kan sette opp en ekstra sittetribune i forbindelse med kvalikkampen mot Kongsvinger. En slik tribune ville bety en del ekstra tusen inn i ei fra før slunken klubbkasse. Både eier av stadion og brannvesen mener dette er greit rent sikkerhetsmessig, mens NFF fortsetter sin arrogante holdning ut mot grasrota - og sier NEI.

Medlemmene av denne gruppa er unisont enig om at nåværende ledelse i NFF må byttes ut og henstiller til alle delegater i det forestående tinget om å støtte Yngve Hallén som ny president.
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#2
Regner med at dere har fått med dere at det kommer ny president i Mars? Og at det er store utskiftinger på gang allerede :p?
 
Topp