• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Vinner av forrige sesongs tippekonkurranse????

Jan S

Erfarent medlem
#1
Kem ble vinneren av konkurransen som foregikk hele forrige sesong der vi skulle tippe resultatene i Alta's kamper?? Ka ble premien??
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#2
Resultater tippekonkurransen:

4 poeng: Håvard Th, Henning
3 poeng: Jan S, KL
2 poeng: Erqe
1 poeng: Tony Adams, Snorkfrøken, Geir, Per, franz_d, TEN, RS, Kokkelandslaget - LFK, Håvard
0 poeng: Resten

Håvard Th og Henning vinner heder, ære og prestisje. Vi gratulerer! :)
 

Jan S

Erfarent medlem
#3
Ok. Det var grett å få det på plass :) Men visst det blir lignende konkurranse neste sesong, så må det vell finnes enklere måter å gjøre det på? Det må jo ha tatt mye tid for deg/dere RS??
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#4
Det tar i grunnen ikke lange tiden, så konseptet er forsåvidt greit nok. Men hvis folket har forslag til forbedringer, så er vi åpne for det :)
 

Jan S

Erfarent medlem
#5
Sv:

[sitat]Det tar i grunnen ikke lange tiden, så konseptet er forsåvidt greit nok. Men hvis folket har forslag til forbedringer, så er vi åpne for det :)[/quote]
Ok, det virket bare noe tyngre enn det kanskje er. Enn om det var en funksjon der du tippet resultatet og trykkte på en knapp (mrk. send) og sendte det over til deg, eller den som er annsvarlig for opplegget? Da slipper mapper her inne med de konkurransene, samt at man ikke ser "motstanderne" sine tippe tips?? Dette e bare noen tanker æ har gjort mæi, ikke noen kritikk på noen måter, heller tvert imot. E det mye arbeid ved å fixe et sånnt opplegg, eller kanskje det er et dårlig forslag?
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#6
Det hadde unektelig vært en sikrere og mer "rettferdig" konkurranse, men krever litt mer av hjemmesida. Det er rett og slett mangel på kompetanse til å lage noe sånt, men jeg har sagt det før og sier det igjen; hvis det er noen som ønsker å bidra til hjemmesida, både teknisk og innholdsmessig, så er de hjertelig velkommen.
 
Topp