I år hadde Steinberget tre personer til stede på Norsk Supporterallianses seminar. Christine V. Wærnes, Steffen E. Haneboe og Aase Elise Geithung representerte Alta IFs supporterklubb. Sistnevnte sitter også i styret til NSA. Et slikt supporterseminar er en perfekt måte for å utveksle ideer og skape nettverk på tvers av divisjoner og klubbstørrelser.

Utenom årsmøte, var det flere temaer som ble brakt på bane av ulike foredragsholdere. Supporteres rettigheter på tribuna, hvordan det står til med supportere i Europa, samarbeid mellom supporterklubb og fotballklubb, supporterkoordinatorrollens utvikling og parolen "Tribunen for alle" er eksempler på hva supporterne fikk lære mer om denne gangen. "Tribunen for alle" er viktig i arbeidet med å skaffe flere tilskuere og supportere. Alle skal føle seg velkomne - uavhengig av kjønn, legning, religion og hudfarge.

Det var tre workshops, der det ble diskutert og snakket om "Hvordan redde fotball-Norge", "Hvordan kan supportere endre verden" og "Hvordan drive en supporterklubb". Flere av "pampene" fra både Norsk Toppfotball og Norges Toppfotball dukket også innom i løpet av helga. Det var sporty gjort, siden kritiske spørsmål ikke akkurat lot vente på seg...