tom: 0cm;">Hvordan kan du enkelt være på lag med Alta IF uten å være en spiller ute på banen? Steinberget supporterklubb har svaret: Ved å være en engasjert og lojal støtte på sidelinjen.
Heia Alta, gul og blå!


(Artikkelen står også i Alta IFs På lag-avisa)

Hvordan kan du sørge for at Alta IF har støtte fra sidelinjen? Ved å bli med i Steinberget supporterklubb! Om ikke du vil stå på første eller andre rad, så trenger vi også noen på tredje og fjerde rad, ja, sågar helt bakerst på tribunen. For hvem er egentlig vi? Det er alle oss som støtter laget vårt i motgang og medgang. Vi som alltid er der for klubben i våre hjerter. Vi som stiller opp på kamp og gir spillerne support, slik at de ser hvem og hva de spiller for. Nemlig for stolthet og samhold. Trolig er du som leser dette allerede en supporter. Uansett om du liker å stå i front eller lengre bak, så er du like verdifull for oss. Vi oppfordrer vi deg til å gi deg selv en gave: Bli medlem i Steinberget og vit med det at du har gitt verdifull støtte til laget. Kontingentpengene dine brukes til å ha TIFO (f.eks bannere, flagg), hjemmeside, supportereffekter – rett og slett på alt det som er ekstra og som gjør at supporterklubben driftes. Vi ønsker deg hjertelig velkommen innom når vi har stand på AMFI.

Å være på lag med Alta IF betyr også at vi ønsker å samarbeide tett for å få til god atmosfære på kamp. Tidligere har vi inkludert SISA og Hero på kamp, hvilket vi hadde stor suksess med. Dette vil også i år være naturlig å gjøre. På grunn av ombyggingen av Finnmarkshallen i år, vil sannsynligvis ikke Steinberget ha sitt faste tilholdssted på «meierisida». Vi kommer til å være innerst på tribunen, altså lengst unna årets provisoriske hovedinngang.

Det er kjent at spillere får ekstra spilleglede og innsatsvilje med supportere til stede. Summen av alt dette gjør at vi er med på laget! Og i år er året – i år blir en fantastisk sesong. Det er vi helt sikre på!

Bli med du, også. Støtt Alta IF ved å støtte Steinberget supporterklubb. Sammen om «Beste laget: Alta!»