Utspilt på Seiersten

 
En meget skuffet keeper etter
kampslutt
Drøbak kom best i gang i dagens toppkamp på Seiersten stadion, men det var Alta som kom til den første store sjansen. Vegard Braaten får avsluttet etter 7 minutter, men Kim Hording får reddet skuddet med en benparade. Braaten blir skadet minuttet etter, men fortsetter. Alta er sånn noenlunde med de første 20 minuttene av kampen, men etter det var det jevnt slutt. Vidar Nogva (bildet) reddet Alta fra et mye styggere resultat.


Nogva må trå til for første gang med redning etter 14 minutter da Trygve Velten kommer til et skudd fra 8-10 meter. To minutter senere har Drøbak en ny sjanse, men denne gangen blir skuddet blokkert av egen spiller. Etter 25 minuitter header Ole Mathis rett til en Drøbak-spiller, og det hele ender i en trippelsjanse til DFI, som til slutt blir satt over mål.

Drøbak får mange cornere i denne kampen, og de vinner de fleste duellene rundt dem. Men avslutningene treffer ikke mål. Etter 37 minutter har de derimot hatt nok sjanser, og de kan nærmest uforstyrret heade inn 1-0 med Eihorobo.

Vegard Braaten må forlate banen minuttet etter, og Christian Reginiussen kommer inn på topp. To minutter før pause feller Vidar Nogva og Tore Veseth Olsen i fellesskap Knut Hovel Heiaas. Vidar Nogva redder straffen, og påfølgende retur. Øyvind Pedersen pådrar seg gult kort like før pause, og må dermed stå over neste kamp, hjemme mot Mo.

Andre omgang har knapt startet før DFI er farlig frempå med en dobbelsjanse. Vidar redder den første og blir liggende. Øyvind Pedersen står rett, og redder returen på streken. Tolv minutter uti omgangen må Mads rive ned en DFI-spiller for å stoppe en stor sjanse fra å oppstå, og får fortjent gult kort. 

Knut Hovel Heiaas treffer stolpen 20 minutter ut i omgangen, og herifra og ut kampen er det nesten bare Drøbak. Alta har en ball i nettet, men Christian står i offside da han header, og blir korrekt avblåst. To minutter før slutt er det avgjort. I et forsøk på å vinne tilbake ballen, prøver Stian en takling på Heiaas. Siden han misser, kommer DFI på blank goal, og scorer med Vidar Gjengedal Hansen, som fastsetter resultatet til 2-0. Like etter kunne det også blitt 3-0, men nok en DFI-sjanse ender i stolpene.

 

Drøbak/Frogn - Alta IF 2-0 (1-0)
1-0 Efe Ehiorobo
2-0 Vidar Gjengedal Hansen 

Gule kort: Michael Røn, DFI; Øyvind Pedersen og Mads Reginiussen, Alta.
Dommer: Audun Fremstad, Løten
Tilskuere: 513 


Les mer her:
 

 

#Alta IFPosisjon AP
FDSB
1
Vidar Nogva
Keeper
 4
3
3
       
9
Tore Veseth Olsen
Høyreback Ut 59
2
  
22Øyvind PedersenMidtstopper
 3
 2
20
Ole Mathis V. HættaMidtstopper 2
2
 
7
Per Arne Østgård
Venstreback 2
 1
       
10Magnus AndersenHøyre indreløper
 1
  
17Stian Ingilæ
Sentral midtbane 3
  
15Mads Reginiussen
Venstre indreløper
 3
  
       
6
Martin Norbye
Høyreving
 3
1
 
19
Vegard Braaten
Spiss
Ut 38
2
  
8
Jan Egil Brekke
Venstreving  2
  
    27
  
23Christian ReginiussenAngrep
Inn 38 (19)
3
  
5
Emmanuel David
Angrep
Inn 59 (9)
2  
       
    32