thomas andersenThomas Andersen (bildet) fikk starte sin første seriekamp i år på Fosshaugane Campus, siden Yaw Ihle Amankwah måtte melde forfall på grunn av sykdom. Andersen kjempet som Hulken, og ofret seg fullstendig for laget. Dette sørget for en nettkjenning, etterfulgt av en beskjed fra dommeren om å bytte sin blodige spillerskjorte. Til tross for innsatsen, ble det ingen poeng til de gule og blå.

Både Alta IF og Sogndal IF misbrukte store sjanser. Det var derimot hjemmelaget som misbrukte færrest, og som headet inn to mål før pause. Finnmarkslaget spilte til tider meget godt mot saftbygdas lag, men i 2. omgang lot de igjen SIF komme til foran mål og score. Dermed endte kampen fortjent 3-1 til Sogndal, hvilket gir Alta en sisteplass på tabellen.

Sogndal - Alta 3-1 (2-0)
1-0 Lars Grorud (25)
2-0 Espen Olsen(37)
2-1 Thomas Andersen (71)
3-1 Valtter Laaksonen(78)

Gule kort: Rune Bolseth, Sogndal; Aziz Idris, Alta
Dommer: Omar Rafiq,