Det ble en målrik cupkamp, da Alta IF møtte Byåsen i 2. runde i NM på Dalgård stadion. Det var Byåsen som åpnet best, og Alta fikk ikke helt spillet til å gli. Det skulle likevel bli Alta som åpnet scoringsballet.

Etter en halvtimes tid fikk Alta frispark fra langt hold. Thomas Braaten ladet kanonen, og ballen snek seg inn nede ved stolperota. Rett før pause doblet Christian Reginiussen ledelsen, før trondheimslaget reduserte umiddelbart på en stuss over Mikko Vilmunen. Ikke lenge etter at dommeren hadde satt igang sisteomgangen, ble Nicolai Misje felt innenfor 16-meteren til Byåsen. Jan Tommy Haugli satte den påfølgende straffa sikkert inn. Bare ti minutter senere scoret hjemmelaget, men så rykket Alta igjen i fra etter nok en nettkjenning av Reginiussen. Det siste målet tilfalt Byåsen etter et frispark fra 18 meter. Dermed endte målfesten 4-3 i favør av de gule og blå.

Byåsen - Alta 3-4 (1-2)
0-1 Thomas Braaten (28)
0-2 Christian Reginiussen (43)
1-2 Torgeir Dahle (43)
1-3 Jan Tommy Haugli (53, str)
2-3 Eirik Erlandsen (63)
2-4 Christian Reginiussen (77)
3-4 Håvard Karlsen (79)