jaystavanger

2-0 etter scoring av
kaptein Jay Needham

Alta IF lot virkelig Stavanger IF få unngjelde på SIF kunstgras som en søt hevn etter årets seriestart hjemme i april. Høstsesongens første kamp endte hele 4-0 til finnmarkslaget.

Først ut på scoringslisten var Vegard Braaten. Han løp alene med ballen og scoret etter først å ha fått en retur fra keeperen. Senere i førsteomgangen headet Thomas Andersen ballen inn etter et hjørnespark, men dommeren annullerte målet.

Andre omgang rakk å bli ti minutter, da en heading fra T. Andersen nok en gang skapte hodebry for keeperen. Han måtte gi retur, som Jay Needham styrte inn i buret. V. Braaten ønsket flere mål, og utnyttet at SIF slo et svakt hjørnespark. Igjen løp nevnte Braaten over hele banen med ballen, og dundret inn et mål. Da det gjensto ti minutter fikk rogalandslaget en straffe. Mikko Vilmunen slang seg så lang han var og sørget for å holde buret rent. Og da Aziz Idris skjøt fra SIFs 16-meter på overtid, fastsatte han resultatet til 4-0 med sin første scoring i Adeccoligaen.

Stavanger - Alta 0-4 (0-1)
0-1 Vegard Braaten (22)
0-2 Jay Needham (55)
0-3 Vegard Braaten (67)
0-4 Aziz Idris (91)

Gule kort: Kenneth Sola og Torger Motland, Stavanger
Dommer: Kim Rune Borgersen,