Alta IF spilte mot Bryne FK på bortebane, på en bane der jærbuene ikke har tapt på ett år. Den statistikken klarte heller ikke finnmarkslaget å gjøre noe med.

Hjemmelaget utnyttet et frispark og fikk inn en scoring ti minutter før pause. Etter sidebytte buttet det imot for gjestene. Diomande Alassane fikk sågar rødt kort midtveis i sisteomgangen, etter å ha fått to gule med ti sekunders mellomrom. Det første gule kom for dommeren mente han filmet, og det neste kom etter munnbruk. Deretter var det en periode der det virket som om Alta var tilbake på riktig spor, da Yaw Ihle Amankwah utliknet for de gule og blå. Men like etter kunne igjen Bryne juble for scoring, og på overtid fastsatte de resultatet til 3-1. Alta IF ligger nå på en 7. plass på tabellen.

Bryne - Alta 3-1 (1-0)
1-0 Allan Borgvardt (37)
1-1 Yaw Amankwah (71)
2-1 Allan Borgvardt (75)
3-1 Kai Stokkeland (91)

Gule kort: Sverre Larshus Larsen, Tommy Eide Møster, Bryne; Haukur Pall Sigurdsson, Yaw Amankwah, Alta;
Røde kort: Diomande Alassane (62, to gule), Alta;
Dommer: Bernt Bruheim, Sprint Jeløy