vegardmagnus
Vegard Braaten og Magnus
Andersen (bak) kom igjen
på Alta IFs scoringsliste

"...Alle laga skal vi slå, når Vegard scorer mål!" sang Steinberget av full hals etter seks minutter uti oppgjøret mellom Alta IF og Mjøndalen IF i Finnmarkshallen på søndag. Mindre enn et kvarter etter Vegard Braatens scoring kunne Magnus Andersen hylles med sin sang, etter at han sørget for hjemmelagets andre mål. Ti minutter før pause driblet Diomande Alassane seg gjennom de brunkleddes forsvar, inntil en av dem handset på skuddet hans. Dermed var det klart for straffespark, som V. Braaten plasserte rett i kassa. Etter sidebytte hadde Alta flere sjanser, men det var gjestene som fikk inn et trøstemål i sluttminuttene.

Med sifrene 3-1 sikret dermed finnmarkslaget sesongens første dobbeltseier, etter å ha vunnet begge oppgjørene mot MIF. Men det kan bli flere, siden de gule og blå vant vårsesongens kamper mot både Løv-Ham og Nybergsund...

Alta - Mjøndalen 3-1 (3-0)
1-0 Vegard Braaten(6)
2-0 Magnus Andersen (19)
3-0 Vegard Braaten (35, str)
3-1 Milos Tanasic (90)

Gule kort: Daniel Reinoso Herrera og Christian Smerud, Mjøndalen;
Dommer: Svein Erik Edvartsen,