Seier i finværet

Det hadde vært mye negative skriverier om at kampen måtte gå ute på Aronnes. Etter to treninger på banen, så mente derimot guttene på laget at det skulle gå bra, så lenge banen bare var tørr. Da hjalp det ikke med sne/sluddvær i natt og til ut på formiddagen. Men da kampen skulle spilles, var sola på plass - og banen så ut til å holde fint.

Alta startet klart best og hadde 9-1 i cornere i første omgang. Men det var Drøbak Frogn som scorte først, på sin første sjanse, med Michael Røn etter 34 minutter. De første fem minuttene etter målet hadde Drøbak Frogn sin beste periode, men likevel var det fullt fortjent da Jan Egil Brekke utlignet med omgangens siste spark på ballen.

Alta kjørte hardt ut i andre omgang og scorte to kjappe mål, begge signert Jan Egil Brekke. Den siste på straffe, etter at Andreas "Arvid" Pettersen ble tatt ureglementert innenfor 16-meteren.

Alta IF - Drøbak Frogn 3-1 (1-1)
0-1 Michael Røn (34)
1-1 Jan Egil Brekke (45)
2-1 Jan Egil Brekke (50)
3-1 Jan Egil Brekke (str. 53)

Gult kort: Magnus Andersen, Vidar Nogva og Jan Tommy Haugli, Alta.